Inspiráció

A Csudahely sokkal több, mint egy szálláshely. Egy különleges tér, amely csendjével, zavartalanságával, természetközeliségével és hihetetlen panorámájával már önmagában kikapcsol, gyógyít és inspirál. Itt könnyű tisztán látni és érezni.

Ez egy olyan hely, ahol valódi transzformációk történnek. Többen jelezték már nekünk, hogy maga az ittlét is valahogy más.

Azt a teret osztom meg, amelyet – alkotó emberként – a saját magam számára hoztam létre. A terasz, a kanapé a sarokban tökéletes helyszínek arra, hogy önmagaddal foglalkozz, vagy akár a párkapcsolatotokon dolgozzatok. Itt könnyedén jön az inspiráció, a tiszta gondolatok, az őszinte beszélgetések, a minket már nem szolgáló minták és emóciók elengedése. A Panoráma kádban fürdőzés és zuhanyzás pedig minden napszakban kikapcsoló, különleges élmény.

A hétköznapok mókuskerekéből kiszabadulva, itt lélekemelő környezetben foglalkozhatsz magaddal, vagy csak lehetsz, mindenféle zavaró körülmény nélkül. Ha szeretnéd, megtanítom neked saját fejlesztésű módszeremet, amellyel oldani és tisztázni tudsz magadban szinte bármit. Sőt. Mivel nincsenek közvetlen szomszédok, itt akár ki is üvöltheted magadból a stresszt vagy a fájdalmat. Ha pedig csak szimplán pihenni, töltődni szeretnél („mindenki hagyjon békén”), vagy a pároddal eltölteni néhány igazán szép napot, a hely meg fogja ezt adni.

Legyen a Csudahely maradandó élmény, állomás az életedben, ahonnan feltöltődve, inspiráltan és erőben indulsz vagy indultok tovább!

Élvezd a létet és ragyogj,
Ruppert E. Lucien